Word vrijwilliger

Word Vrijwilliger

Dominiek Savio ondersteunt jaarlijks meer dan 2.000 kinderen, jongeren en volwassenen met een (neuro-)motorische beperking. Helpende handen zijn dan ook altijd welkom voor verschillende taken.

Zowel op onze sites in Gits en Rumbeke als voor mensen die wij thuis begeleiden, betekent jouw vrijwilligerswerk een extra kans om zo zelfstandig mogelijk te leven, om op uitstap te kunnen gaan, om een babbeltje te slaan, ...

Zet jouw talenten in en ga de uitdaging aan om samen kansen te creëren !

Vrijwilligerswerk is een ontdekkingsreis

Starten met vrijwilligerswerk is een groot avontuur vol boeiende ontmoetingen en nieuwe ervaringen! Door het inzetten van jouw talenten binnen onze werking help je mensen met een beperking in vele kleine alledaagse dingen. Jouw helpende handen maken voor hen een wereld van verschil !

Onze vrijwilligers zijn van onschatbare waarde! 
Ontdek hieronder het verhaal van enkele vrijwilligers, die hun ontdekkingsreis als vrijwilliger bij Dominiek Savio graag met je delen ! 

Vrijwillig jij ook mee?

Wil jij ook voor extra zuurstof zorgen binnen onze werking?
Op regelmatige basis, af en toe, tijdens specifieke evenementen, ... het aanbod is ruim en heel divers. Ontdek het hier.

Jenka en Geert gaan met plezier samen met jou op zoek naar een goede match tussen jouw talenten en persoonlijkheid én de noden binnen de werking van Dominiek Savio.

Benieuwd naar wat jij kan betekenen voor onze kinderen, jongeren, bewoners en cliënten?
Aarzel dan niet en neem meteen contact op met onze vrijwilligersdienst via onderstaand contactformulier.

Contact

Vrijwilligers geven ons zuurstof

1.

Jij biedt extra kansen aan onze kinderen, jongeren en volwassenen.

2.

Jij helpt mensen met een beperking in vele kleine dagelijkse dingen.

3.

Jouw helpende handen maken écht het verschil !