De Rode Lopers op bezoek

Op zaterdag 7 september 2024 kwamen een aantal leden van de Rode Lopers langs bij onze volwassenen, die dankzij én samen met hen konden genieten van een deugddoende wandeling.

Bij aankomst hebben we hen als goede gastvrouwen eerst getrakteerd op een lekkere kop koffie en wat versnaperingen. Aan de hand van een power-point krijgen ze een inkijk in onze werking en lichten we toe waar we sterk in zijn qua aanbod voor onze cliënten op vlak van wonen, werken, therapie, hulpmiddelen, medische ondersteuning en vrijetijdsbeleving.
Voor de Rode Lopers op stap gaan met onze bewoners, die tuk zijn op een deugddoende wandeling op en rond het prachtige domein van Dominiek Savio, verrassen ze de liefhebbers met zelfgemaakte gehaakte knuffels. Een heel fijne attentie!

De weergoden waren ons goed gezind en het werd een namiddag met een gouden randje: tevreden cliënten die genoten van de wandeling en de gezellige babbels én dankbare medewerkers omwille van de extra hulp die het mogelijk maakte om er samen op uit te trekken.

Wil jij met jouw organisatie ook komen vrijwilligen? Contacteer Ann.
Meer weten over onze projecten? Klik hier.